Om meg

Bildet mitt
"Norge er ett fritt land, befolket av ufrie mennesker."

Velkommen....

Velkommen....

til mitt eget Eventyr.

torsdag 3. november 2011

Mitt skjebne tall er 2.

Tallet avslører...

Livsnyteren
Tusenkunstneren
Den følsomme romantiker
Den innviede
Den hjelpsomme
Den rastløse
Den utadvendte
Den foranderlige

Styres av Planet:   Månen

Tallet 2 assosieres med Månen. Tallet representerer fantasi og følsomhet, og påvirket av tallet har du behov for balanse, fred og harmoni.

 Du er en svært følsom, intuitiv og dypsindig person, ofte med telepatiske evner. Du påvirkes sterkt av dine omgivelser. Du lever deg inn i dine medmenneskers situasjon, og har en sterk medfølelse for andre, spesielt for de som har det vanskelig. Du kan glemme deg selv og komme i sjelelig ubalanse fordi du lever deg så mye inn i andre.

Du følger mer enn du leder. Du unngår å såre andres følelser ved å underordne deg selv altfor mye andre. Forsøk å overvinne din ubesluttsomhet.

Du lar altfor ofte andre ta over styringen og det som burde vært ditt. Du må tørre å gjøre det du innerst inne vet er riktig og ikke la følelsene svekke din integritet. Din følsomhet er positiv  den hjelper alle til  større forståelse.
 Du er meget idealistisk, men andre forstår deg ikke alltid, så du går ofte dine egne veier. Du er litt av en humørspreder med mange talenter og ideer. Du kan ha litt vanskelig for å vise takknemlighet. 

Din fødselsdatos tallenergi avslører hva det er du har bestemt deg for å lære, hvilken retning du har bestemt deg for å ta lærdom av og få mer integrert i ditt vesen.
Mange mennesker har litt problemer med å identifisere seg med dette tallet. Dette er fordi det er i dette tallets energi din virkelige læring er, og det er på disse områdene dine virkelige utfordringer ligger. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar